Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă continuați navigarea, vom presupune că veți primi toate cookie-urile de pe acest site web.

cancel

EXPEDIERI

Produsele comandate de dvs. sunt livrate exclusiv prin Fan Curier. Deocamdata expediem doar pe teritoriul Romaniei.

Anumite articole voluminoase pot implica costuri de expediere aditionale fata de cele standard. De acest aspect veti fi anuntat in momentul pregatirii expedierii.

RETURURI (dreptul de retragere)

DREPTUL DE RETRAGERE DINTR-UN CONTRACT LA DISTANTA SAU DINTR-UN CONTRACT IN AFARA SPATIILOR COMERCIALE

,,Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta decat costurile directe legate de returnarea produselor” - O.U.G. 34/2014 actualizata. Perioada de retragere mentionata expira in termen de 14 zile de la ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor. Potrivit O.G. 21/1992 republicata cu modificari si completari ulterioare, consumatorul este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociaţii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Persoanele juridice nu beneficiaza de prevederile privind retragerea din contract in acord cu O.U.G. 34/2014 actualizata.

Retururile primite în afara intervalului de timp mai sus mentionat nu vor fi acceptate.

In cazul in care se doreste un retur/schimb al unui produs/unor produse comandat(-e) de pe site-ul nostru https://conceptatrois.ro , va rugam sa ne notificati in scris, in prealabil, via e-mail: conceptatrois@gmail.com in primele 10 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Consumatorul este responsabil sa trimita produsul/produsele returnat(-e) la adresa:

CONCEPT A TROIS - departament retururi - Strada Morilor nr. 47, etaj 1, oras Iași, judet Iasi, România - tel. 0740 797 026,

impreuna cu formularul de retur completat.

Formularul de retur poate fi descarcat de aici, in situatia in care acesta nu este prezent in coletul initial primit de catre dvs.

NU ACCEPTAM COLETE RETURNATE FARA FORMULARUL DE RETUR COMPLETAT!

Returul va fi trimis in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ati comunicat vanzatorului decizia de retragere din contract, acesta fiind termenul legal acceptat.

https://conceptatrois.ro va accepta numai retururi care ajung la noi in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original), cu toate accesoriile si toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit. Produsele trebuie sa fie fara defecte, sa nu fi fost purtate, modificate sau spalate.

Rambursarea contravalorii produsului/produselor se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii coletului retur de catre echipa noastra. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Timpul de rambursare depinde de cardul de credit utilizat. Restituirea va fi emisa cardului de credit utilizat pentru comanda sau, in cazul in care plata a fost facuta in numerar, vom avea nevoie de un numar de cont bancar insotit de numele titularului de cont.

Va rugam sa retineti ca de cheltuielile de returnare va ocupati dvs, consumatorul. Costurile de transport nu vor fi rambursate.

RETURNAREA PRODUSELOR PERSONALIZATE

Site-ul https://conceptatrois.ro comercializeaza, rareori, si produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care Clientul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre client (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Clientului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la beneficiile si schimburile noastre, va rugam sa ne contactați oricand la: conceptatrois@gmail.com.

back to top