Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă continuați navigarea, vom presupune că veți primi toate cookie-urile de pe acest site web.

cancel

EXPEDIERI

Produsele comandate de dvs. sunt livrate exclusiv prin Fan Curier. Deocamdata expediem doar pe teritoriul Romaniei.

Anumite articole voluminoase pot implica costuri de expediere aditionale fata de cele standard. De acest aspect veti fi anuntat in momentul pregatirii expedierii.

RETURURI

Aveti dreptul de retragere, retur și/sau schimb în termen de 14 zile calendaristice din momentului primirii coletului de la noi.

Costul transportului pentru retur este suportat de catre client. Retururile primite în afara intervalului de timp mai sus mentionat nu vor fi acceptate. 

In cazul in care doriti sa returnati/schimbati un produs va rugam sa ne anuntati in prealabil via e-mail: conceptatrois@gmail.com în primile 10 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsul/Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie sa fie sa fie expediate catre CONCEPT A TROIS in ambalajul original si insotite de formularul de retur completat cu datele dvs.

NU ACCEPTAM COLETE RETURNATE FARA FORMULARUL DE RETUR COMPLETAT!

www.conceptatrois.ro va accepta numai retururi care ajung la noi in ambalajul original, produsele trebuie sa fie fara defecte, sa nu fi fost purtate, modificate sau spălate si se afla în starea lor inițială, cu toate etichetele atașate.

NU SE ACCEPTA PRODUSELE CARE NU SUNT IN AMBALAJELE ORIGINALE!

Oferim posibilitatea de a face schimbul unui produs cu dimensiune diferită doar o singură dată, costurile suplimentare de transport revenind la client.

Produsele pot fi expediate/schimbate numai după ce mărfurile reintroduse au fost primite și supuse unui control al calității.

Adresa pentru retururi este:

CONCEPT A TROIS

- departament retururi -

IASI - Strada Morilor nr. 47, etaj 1, Iași, România

În cazul în care este necesară o restituire, rugam sa luati in calcul un interval de timp de 15 zile pentru primirea mărfurilor returnate și procesul de returnare / rambursare.

Timpul de rambursare depinde de cardul de credit utilizat. Vă rugăm să rețineți că restituirea va fi emisă numai cardului de credit utilizat pentru comanda, în cazul în care plata a fost făcută în numerar vom avea nevoie de un număr de cont bancar și numele titularului de cont.

Vă rugăm să rețineți, costurile de transport și taxele de vânzare nu vor fi rambursate.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la beneficiile și schimburile noastre, vă rugăm să ne contactați oricand la: conceptatrois@gmail.com.

back to top