Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă continuați navigarea, vom presupune că veți primi toate cookie-urile de pe acest site web.

cancel

EXPEDIERI

Vom expedia produsele comandate de dvs  exclusiv prin  Fan Curier.

In curand vom putea face si expedieri internationale.

Anumite articole voluminoase pot implica costuri de expediere aditionale fata de cele standard. De acest aspect veti  fi anuntat in timpul pregatirii expedierii.

Tara

Cost

Livrarea

Romania

19 lei

5-7 zile 

RETURURI 

Vom accepta retururi și schimburi în termen de 14 zile de la primire. Clientul este responsabil pentru costurile suplimentare de transport. Retururile  primite în afara intervalului de timp de mai sus nu trebuie acceptate Trebuie sa ne sesizati acest lucru prin e-mail la conceptatrois@gmail.com sau prin telefon la +40740797026 în primele 10 zile de la primirea comenzii, dacă doriți să returnati  produse.

 www.concepatrois.ro va accepta numai retururi ale produsele fara defecte, care sunt în starea lor inițială, nu au fost purtate, modificate sau spălate, cu toate etichetele atașate și în ambalajul original. La primirea oricarei comenzi vă rugăm să ne anunțați imediat dacă doriți să se returnati produsul.

 Este recomandat tuturor clienților să verifice hainele temeinic la livrare, înainte de a elimina orice etichete atașate și înainte de eliminare a oricărui ambalaj original.  

 Produsele  pot fi expediate schimbate numai după ce mărfurile reintroduse au fost primite și supuse unui control de control al calității. Vă rugăm să rețineți că clientul are posibilitatea de a face schimbul  unui produs cu  dimensiune diferită doar o singură dată. Clientul este responsabil pentru costurile suplimentare de transport.

Adresa  pentru retururi este:

Strada Morilor 47, etaj 1

 Iași, România

CONCEPT A TROIS

În cazul în care este necesară o restituire,  a se lua in calcul un interval de timp de 15 zile, pentru primirea mărfurilor returnate și procesul de returnare / rambursare. Timpul de rambursare depinde de cardul de credit utilizat. Vă rugăm să rețineți că restituirea va fi emisă numai cardului de credit utilizat pentru comanda, în cazul în care plata a fost făcută în numerar vom avea nevoie de un număr de cont bancar și numele titularului de cont. Vă rugăm să rețineți că costurile de transport și taxele de vânzare nu vor fi rambursate.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la beneficiile și schimburile noastre, vă rugăm să ne contactați la: conceptatrois@gmail.com

back to top