Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă continuați navigarea, vom presupune că veți primi toate cookie-urile de pe acest site web.

cancel

TERMENI SI CONDITII1. GENERAL

Acest site  www.conceptatrois.ro este proprietatea CONCEPT SALE  INDUSTRIES SRL,  inregistrata in Soseaua Stefan cel Mare nr 41, Iasi  J22/763/2020, CUI 42374671, contact 0740797026, email conceptatrois@gmail.com

Termenii specifici utlizati au urmatoarele semnificatii:

SITE:  reprezinta  magazinul on line apartinand SC CONCEPT SALE  INDUSTRIES SRL, putand fi accesat la urmatoarea adresa : www.conceptatrois.ro, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informatiile si serviciile furnizate de sc  CONCEPT SALE  INDUSTRIES SRL.

UTILIZATOR: este persoana care a a ccesat site-ul din motive personale sau/ si profesionale si a acceptat  Termenii si Conditiile  utilizarii prezentului site.

UTILIZAREA ABUZIVA: face referire la utilizarea site-ului contrar standardelor uzuale de folosire sau/si in defavoarea sc  CONCEPT SALE  INDUSTRIES SRL.2. COPYRIGHT

Toate materialele publicate pe acest site apartin sc  CONCEPT SALE  INDUSTRIES SRL . Aceste materiale/ informatii  nu pot fi copiate si reproduse cu acceptia  informatiilor prezentate online.

Descarcarea materialelor si a informatiilor poate  fi permisa pentru uzul personal si non comercial.

Pentru orice alt tip de utilizare: publicitate sau marketing, etc, rog sa contactati: conceptatrois@gmail.com;

Accesand  www.conceptatrois.ro utilizatorii sunt de acord sa respecte termenii si conditiile indicate si specificate.

Toti utilizatorii sunt rugati sa  citeasca cu atentie termenii si conditiile prezentului site.3. CONFIDENTIALITATE

www.conceptatrois.ro  si sc “CONCEPT SALE  INDUSTRIES” SRL   vor folosi datele clientilor sai exclusiv in scopul comercial al   produselor comandate de acestia si pentru a mentine legatura cu acestia in ceea ce privesc livrarile sau alte aspecte comerciale legat de comenzile plasate.

www.conceptatrois.ro  si sc “CONCEPT SALE  INDUSTRIES” SRL nu incurajeaza mailurile de tip SPAM, nu  transmit tertilor informatiil si adresele de mail a clientilor sai.

SC “CONCEPT SALE  INDUSTRIES” nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea informatiilor din motive tehnice ale serverului.

In concordanta cu legislatia romana no. 677/2001 cu privire la protectia consumatorului si utilizarea datelor si  in concordanta cu legislatia romana no 506/2004 privind  folosirea datelor cu aspect confidential si protejand  aceste informatii  pe parcursul  comunicarii electronice , SC CONCEPT SALE  INDUSTRIES SRL are obligatia sa foloseasca in termeni de siguranta doar in scop comercial, datele clientilor sai, scopul fiind strangerea informatiilor pentru a opera livrarea produselor catre clienti in conditii sigure. 

back to top