Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă continuați navigarea, vom presupune că veți primi toate cookie-urile de pe acest site web.

cancel
  • Pret redus
Masti Reutilizabile din Bumbac

Masti Reutilizabile din Bumbac

39,00 RON
29,00 RON -10,00 RON

Set 3 masti reutilizabile din bumbac de densitate mare. Pot fi folosite ca modalitate de protejare a cailor respiratorii, pentru filtrarea particulelor mari  sau pentru a nu raspandi sau nu intra in contact cu anumiti virusi sau impuritati. 

Mastile sunt concepute cu pliuri pentru a se desfasura si plia dupa forma fetei; in plus, in partea de jos, am adaugat elastic pentru o mai buna etansare si pliere pe fata. Sunt reutilizabile, putand fi spalate sau dezinfectate ori de cate ori este nevoie si pot fi folosite de mai multe ori. Se utilizeaza in mod exclusiv in situatii in care viata nu este pusa in pericol din cauza nivelului de poluare, respectiv utilizarea sa este conforma cu reglementarile in materie de sanatate si securitate in vigoare.

Spalati si calcati produsul inainte de fiecare utilizare! 

Atentie! Folosirea mastilor de protecție nu inlocuieste regulile de igiena și conduita sociala (spalarea frecventa pe maini cu sapun minim 20 secunde / utilizarea de dezinfectanti cu concentratie de alcool de 70%, pastrarea distanței de minim 3pasi, evitarea iesirii in spatii aglomerate)!

Material: 100% bumbac - Utilizare continua pe parcursul a 6-8 ore urmata de spalarea manuala in apa cu temperatura min. 65ºC respectiv max. 90ºC sau in masina de spalat, in sac special de spalare.

Livrare: 2-3zile lucratoare

Masura
Culoare
  • White
Cantitate

back to top